Victor Piturca nu se mai opreste. Selectionerul nationalei a tinut sa faca alte precizari, sa revina asupra declaratiilor halucinante in care il critica pe Mutu pentru infrangerea de la Euro cu Olanda si sa incheie apoteotic: "Romania a obtinut mari performante in ultima perioada!"

"Riscam sa ajungem exact acolo unde eram cind am preluat echipa nationala. Nationala a obtinut mari performante in ultima vreme, chiar daca acest lucru ii deranjeaza pe unii. Sper sa depasim aceasta perioada. Daca cineva crede ca Victor Piturca va spune jucatorilor sai sa nu atace, indiferent unde va antrena, se insala amarnic", a declarat selectionerul la GSP Tv.

Piturca a negat ca este suparat pe Mutu si ca l-ar fi acuzat pentru infrangerea cu Olanda. "Mutu nu a gresit cu nimic mai mult fata de alti jucatori. Nu am spus ca nu si-a respectat sarcinile, ci ca jucatorii au fost bulversati la pauza dupa ce au auzit scorul de la celalalt meci si Adi si-a parasit zona din banda stinga".

Victor Piturca: Dar cine e Romania ca sa joace ofensiv, e Brazilia? Eu am creat imaginea Romaniei! - vineri, 22 august 2008