Michel Platini, presedintele UEFA, l-a atacat pe Arsene Wenger in presa franceza, lasandu-l inmarmurit pe acesta. Platini s-a aratat deranjat de faptul ca boss-ul Arsenalului a propus UEFA sa introduca o noua tehnologie video prin care sa-i ajute pe arbitri in luarea deciziei. "As fi fericit daca Arsene Wenger nu o va vedea niciodata (n.r. noua tehnologie video)", a declarat Platini presei franceze.

Presedintele UEFA se opune acestei idei deoarece noua tehnologie ar insemna introducerea mai multor schimbari in joc. Platini a adaugat ca Wenger se ocupa doar cu protejarea intereselor cluburilor mari, si cand a venit vorba de victoria surpriza a CFR-ului in fata Romei, fostul international francez si-a criticat compatriotul: "Aceste lucruri fac fotbalul asa maret. Este ceea ce oamenii ca Wenger nu vor - micile cluburi sa le bata pe cele mari - pentru ca ii intereseaza doar afacerea lor. Eu vorbesc fotbal, el afaceri".

Arsene Wenger a declarat ca e uimit de reactia presedintelui UEFA. "Sunt uimit de continutul agresiv al cuvintelor lui Platini. Sunt doar un sustinator al asistarii video pentru arbitri, ca toti antrenorii, si cred ca UEFA joaca un rol important in chestiunea aceasta. Sprijin dreptatea si UEFA ar trebui sa fie garantul acesteia. Lupt pentru viitorul jocului si al fotbalului", a spus Wenger pentru L'Equipe.