Oficialii si jucatorii lui CFR provoaca Steaua inaintea confruntarii directe ce va avea loc vineri, la Cluj. Entuziasmati de succesul obtinut la Roma si de victoria fara drept de apel din campionat impotriva Farului, Muresan, Trica si Kone privesc cu incredere cel mai important meci din campionat din aceasta luna.

"Auzisem multe lucruri despre aceasta echipa inainte de a veni in Romania. Vreau sa batem, pentru a ajunge acolo sus, unde ne e locul. Daca am castigat la Roma, nu vad de ce nu am face-o si cu Steaua, mai ales ca jucam acasa", a spus Kone, marcator a doua goluri in ultima etapa. In schimb, Trica le promite stelistilor ca le va marca un gol, asa cum a facut-o si in Ghencea, in primavara. "Pe noi nu ne sperie Steaua, abia asteptam partida. Se vor infrunta cele doua echipe care joaca in Liga Campionilor. Eu sper sa obtinem victoria. Cred ca daca vom pierde, vom iesi din lupta pentru titlu, deoarece se vor face deja opt puncte intre ei si noi. Eu sper ca de acum inainte sa nu mai ia nimeni niciun punct in Liga I pe terenul nostru".

"In final cred ca ne vom bate tot cu Steaua la titlul. Chiar daca unii spun ca n-avem sanse. Dar multi nu ne-au dat sanse nici cu Roma. Noi avem sansa noastra si vrem sa o fructificam. Luptam pana la final, pana la ultima etapa", a afirmat si Muresan.