Prietena internationalului Cristiano Ronaldo este consumatoare de droguri si prostituata de lux. Potrivit editiei de duminica a tabloidului "News of the world", brazilianca Fernanda este clienta a nu mai putin de cinci agentii ce se ocupa cu plasarea prostituatelor unor diferiti clienti generosi.

Tabloidul britanic a trimis un reporter sub acoperire pentru a afla care sunt serviciile oferite de tanara. 460 de lire sterline a trebuit sa plateasca barbatul pentru o ora cu amanta lui Ronaldo. Dar a primit si un bonus: Ana, o cehoaica blonda. Pe langa spectacolul oferit de cele doua prostituate, barbatul a cerut si droguri. A doua zi, Fernanda i-a adus o punga pe care era desenata o funza de canabis, plina cu cocaina "de cea mai buna calitate". "Innebunesc atunci cand consum cocaina. Nu in sensul rau, ci in sensul bun al cuvantului", ar fi zis Fernanda reporterului sub acoperire.

Asocierea numelui jucatorului lui Manchester United cu o prostituata nu-i aduce niciun beneficiu fotbalistului, si cu atat mai putin clubului englez. Fernanda a declarat in mai multe randuri ca este "foarte buna prietena" cu Ronaldo si ca, prin intermediul acestuia, a cunoscut tot staff-ul lui Manchester.