"De trei saptamani strig ca nu vom fi lasati sa fim pe primul loc" a rabufnit Mihai Stoica dupa infrangerea usturatoare cu oltenii lui Nicolo Napoli. Managerul Urziceniului nu a mai avut liniste de cand Urziceniul a trecut in fruntea clasamentului Ligii si e convins ca toata lumea din fotbal unelteste impotriva echipei lui Dan Petrescu.

"De trei săptămani tip că nu vom fi lasati sa ramanem pe primul loc. De ce nu este lasata echipa asta pe primul loc? Ca sa ajunga in Europa echipe care se vor face de ras? Pentru ca asa se va intampla! M-am săturat, imi vine să mă las de fotbal! Echipa asta poate mult daca este lasata in pace", a spus Stoica la Gsptv, dupa meciul cu Universitatea Craiova.

Reactiile adverse ale lui Mihai Stoica la arbitrii din Liga 1 au aparut dupa victoria din etapa a 6-a cu Steluta de la Buzau. "Cu un asemena arbitraj, e si normal ca meciul a fost mai greu. Am avut 5 arbitraje impecabile, dar acesta e intolerabil. Onofras este tinut in brate in careu si ia galben pentru simulare, ce sa mai zicem? De ce mai jucam? Sa fim bataia de joc a cui? Craciunescu a gresit anul trecut si a recunoscut, iar acum ne arbitreaza asa. De ce? Sper ca Unirea sa aiba in Giulesti parte de un arbitraj corect, nu ca azi, ca eu m-am speriat", si-a inceput Mihai Stoica atacurile la arbitri, inainte de meciul din Giulesti, cu Rapid.

Gandurile negre ale lui Mihai Stoica l-au urmarit si dincolo de fotbalul care i se pare dubios, din Romania, pana la portile fotbalului nemtesc. In Germania, managerul de la Unirea Urziceni a acuzat din nou arbitrajul, de data aceasta strain! "Ar fi trebuit sa plecam cu o victorie de aici, dar un arbitru ne-a refuzat aceasta victorie, fara nicio justificare", a spus Stoica, dupa meciul de la Hamburg.