Razvan Lucescu a pornit cu gandul de a-si lua revansa fata de conducatorii giulesteni care l-au mazilit de la echipa acum doua sezoane si a terminat meciul multumindu-se cu un punct castigat in inferioritate numerica in fata feroviarilor. Rapid nu a mai castigat de la meciul cu Dinamo si jucatorii vor avea primele blocate. Brasovenii au fost artagosi, bine organizati si disciplinati in aparare iar in atac au semanat panica printre fundasii lenti ai Rapidului.

Planurile europene ale conducerii din Giulesti tin de domeniul fantasticului. Rapid nu si-a creat nicio ocazie importanta la Brasov, chiar si cand a jucat cu un om in plus, ba mai mult, gazdele au fost mai aproape de deschiderea scorului prin Roman ('18 si '45), Zaharia ('46), Sburlea ('56) si Ilyes ('69), insa fie s-a opus Pardo, fie jucatorii lui Razvan Lucescu nu au avut executii precise.

Un egal care nu multumeste nici una dintre echipe, dar naste griji in tabara Rapidului. Ultimele evolutii neconvingatoare, forma slaba a lui Julio Cesar, Djalovici, Pittbull sau Spadacio si infrangerea de la Wolfsburg dau batai de cap giulestenilor care daca vor continua asa, grupele Cupei UEFA deja inseamna prea mult.

'90+3 Final de meci: FC Brasov - Rapid Bucuresti 0-0

'84 Djalovici a sutat slab de la marginea careului, Stelea a retinut fara probleme

'70 Ilyes primeste cartonasul rosu pentru o intrare dura la Adefemi

'69 Ilyes reia pe langa poarta din trei metri

'61 Pardo e la un pas de un autogol stupid

'56 Sburlea scapa singur cu Pardo si suteaza din cadere pe langa poarta

'46 Pardo a respins sutul lui Zaharia

'45 a inceput a doua repriza

'45+2 Pauza. FC Brasov - Rapid 0-0. O prima repriza slaba, fara mari ocazii de poarta.

'27 Zaharia si Roman se distreaza cu fundasii Rapidului care pana la urma blocheaza sutul lui Roman

'23 Stelea a respins mingea trimisa cu capul de Cesinha

'18 Roman rateaza voleul din apropierea portii

'9 Ilyes ii paseaza incomod lui Catalin Munteanu, mijlocasul reia din cadere peste poarta

'6 Pardo prinde centrarea lui Zaharia

'1 a inceput meciul

Razvan Lucescu se intalneste cu fostii sai elevi intr-un meci de orgolii. Dupa trei esecuri consecutive, Rapidul vrea sa-si ia revansa fata de suporteri si sa arate ca e inca in grafic pentru titlul de campioana.

Echipe de start:

FC Brasov:

Stelea, Abrudan, Oros, Rui Duarte, Ezequias, Adriano, Ilyes, M. Roman, C. Munteanu ('68 Senin), Surdu ('53 Sburlea), Zaharia ('73 Cristescu)

Rapid Bucuresti:

Pardo, Maftei ('67 Adefemi), R. Fernandes, Andrade, Vella, Paulista, Herea ('53 Grigore), Pitbull ('55 Djalovici), Cesinha, Da Silva, Spadacio