Fostul international Anton Dobos a fost externat, luni, de la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, la trei saptamani dupa ce a fost operat pe creier in urma unui accident de circulatie in care a fost implicat la 31 august, anunta Mediafax.

Seful Clinicii de Neurochirurgie din Cluj si medicul care l-a operat pe Anton Dobos, Stefan Florian, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca fostul presedinte al Universitatii Cluj a fost externat, starea sa fiind buna.

"El va continua recuperarea, ceea ce inseamna ca va face kinetoterapie, psihoterapie si logopedie. A fost externat in stare buna", a precizat Stefan Florian.

Fostul presedinte al clubului Universitatea Cluj, Anton Dobos, a fost implicat intr-un grav accident de circulatie la data de 31 august in urma caruia a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Cluj.

Accidentul s-a produs in jurul orei 03:20, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, din cauza fostului presedinte al clubului Universitatea Cluj, care a adormit la volan, a intrat pe contrasens si a lovit un tir parcat regulamentar intr-o alveola special amenajata. In urma impactului, masina condusa de Anton Dobos a ricosat in trei tuburi de canalizare depozitate pe marginea drumului.

Anton Dobos a fost ranit grav si transportat la Spitalul Judetean Cluj, dar era constient. Dupa aproximativ doua ore, starea sanatatii fostului oficial al Universitatii Cluj s-a inrautatit, el fiind transferat la Spitalul de Neurochirugie Cluj, unde i s-a descoperit un hematom, fiind supus unei interventii chirurgicale.