Titular la Inter in victoria cu 3-1 in fata celor de la Torino, jocul capitanului Romaniei nu i-a impresionat pe italieni insa Chivu s-a declarat multumit. Capitanul nationalei a primit note intre 5,5 si 6,5 de la publicatiile italiene pentru prestatia sa.

"Sunt fericit pentru ca am trecut peste momentele dificile. Am fost operat, apoi am avut probleme musculare care m-au tinut departe de gazon. Dupa doar patru antrenamente am reusit sa joc un meci oficial. Totul este bine, echipa s-a miscat bine si am reusit sa inscriem trei goluri. Suntem pe drumul cel bun. Sunt trei ani de cand Inter domina campionatul italian si asta pentru ca avem in lot jucatori de mare valoare", a spus Chivu pentru Inter Channel.

Presa din Italia nu l-a iertat insa pe roman! Chivu a primit 6,5 de la IL Giornale. "Chivu a evitat contactele la primul sau meci dupa operatia la umar", au scris italienii. In schimb, Datasport si publicatiile Il Sussidiario si Il Giorno nu l-au menajat deloc pe internationalul roman si i-au acordat nota 5,5.