Nervii suporterilor dinamovisti au cedat spre finalul meciului cu NEC Nijmegen. In minutul 80, din dreptul sectorului in care erau grupati fanii ros-albilor a fost aruncata o torta langa Babos, portarul gazdelor.

Apoi, fanii ros-albi au aruncat cu torte spre spectatorii olandezi, iar intre cele doua tabere a inceput o bataie cu scaune. Fortele de ordine au intervenit destul de tarziu, insa au calmat spiritele. UEFA va judeca incidentele de la meci iar Dinamo ar putea sa se aleaga cu o amenda din partea forului european, sau chiar sa piarda meciul la masa verde!

Comportamentul suporterilor i-a enervat la culme pe conducatorii lui Dinamo. "Au venit 80 de derbedei si de vagabonzi care au facut rau lui Dinamo. Speram sa-i identificam si sa fie arestati. Au rupt scaune, au aruncat cu torte. Peste tot unde mergem luam amenzi. Au fost 500 de suporteri, nu putem sa ne luam de toti", a rabufnit Borcea. "Sint foarte suparat pentru ce au facut suporterii de care ne dezicem. Nu ne fac cinste, jandarmeria si cine e in masura in aceasta seara sa ia masuri. Ne cerem scuze fata de gazde, sper sa nu se mai intample. E o galerie care nu ne ajuta, nu e langa echipa, bat atata drum sa faca Romania de ras si pe Dinamo", a spus si Turcu.