Revista oficiala a Ligii Campionilor, Champions, i-a dedicat un spatiu amplu campioanei Romaniei, CFR Cluj. Doua pagini de istorie, curaj si multa munca. O echipa care acum cativa ani activa in divizia secunda, a reusit sa castige campionatul in fata cluburilor mereu fruntase: Steaua, Rapid si Dinamo.

Articolul lauda buna organizare a echipei clujene si descrie parcursul ardelenilor din sezonul trecut. Scandalul "valizei cu bani" de la Cluj este prezentat intr-o nota comica. Banii lui George Becali pentru "ciocolata si bomboane" au dovedit ca pentru a castiga un campionat e nevoie de abilitate si determinare, nu numai de motivatii financiare. Performantele clubului au atras si foarte multi fani. "Multi suporteri, satui de aceleasi derby-uri dintre Steaua, Dinamo si Rapid, au adoptat CFR-ul ca echipa lor favorita", remarca revista Champions.

Nu este trecuta cu vederea nici reticenta media fata de importul masiv de straini. Considerata cheia succesului echipei CFR, campania de achizitie a fotbalistilor sud-americani le-a adus ardelenilor vorbitori de spaniola calificarea directa in grupele Ligii Campionilor. Nu este uitat nici efortul antrenorilor Cristiano Bergodi si Ioan Andone. Finala Cupei Intertoto, castigarea campionatului Romaniei si participarea in Liga Campionilor, fac din CFR o echipa in plina ascensiune.