Cateva lucruri merita de mentionat dupa victoria CFR-ului de la Roma. Unele persoane din fotbalul romanesc ar trebui sa dispara instantaneu sau macar sa plesneasca de rusine. Echipa ardeleana sa nu demonstreze ca a imprumutat metehnele romanesti, adica sa fie in al noulea cer dupa aceasta victorie si sa uite ca sezonul abia a inceput. Steaua, Dinamo, Rapid, Unirea, FC Vaslui si FC Timisoara trebuie sa mentina stacheta ridicata de CFR. Curaj, ca se poate!

1. Entuziasmul victoriei de la Roma trebuie sa tina pana la intoarcerea in tara. Campionatul nu s-a terminat, iar Liga Campionilor abia a inceput. Ar fi pacat ca cei de la CFR sa se multumeasca doar cu o victorie pe Olimpico.

2. Echipa care se incurca acasa cu U Craiova a castigat de o maniera entuziasmanta la Roma. Si Andone are un merit - Iuliu Muresan ar trebui sa renunte la trufie -, insa laudele i se cuvin lui Trombetta. El nu prea avea ce sa faca intr-un timp scurt, decat sa isi determine jucatorii sa joace la victorie si sa aiba un psihic beton, capitol la care antrenorii si jucatorii romani sunt deficitari. Romanii nu au mai avut parte de o victorie atat de frumoasa in fata unei echipe italiene de la succesul lui Dinamo cu Inter Milano, din anii '80.

3. Victor Piturca a declarat la emisiunea Nasul ca Romania nu avea nici o sansa cu Italia si Franta daca juca ofensiv. Dupa demonstratia de forta a lui CFR din meciul cu AS Roma, echipa care a avut in componenta cinci campioni mondiali, Piturca ar trebui sa ia in calcul varianta demisiei si a reprofilarii pe post de devina crupier.

4. Succesul lui CFR va mobiliza si celelalte echipe romanesti participante in cupele europene. CFR a ridicat stacheta, restul trebuie sa o tina sus. Iar daca FC Vaslui, Unirea si FC Timisoara si-au dat seama ca se poate, Steaua, Dinamo si Rapid trebuie sa demonstreze ca nu sunt cu nimic mai prejos decat CFR. Orgoliu si sperante.

6. In sfarsit, am scapat de scandalurile pe axa Dragomir - Sandu - Becali.

7. Eugen Trica e mai in forma decat Dica, Gabi Muresan ii da clasa lui Ovidiu Petre sau Paul Codrea. Amandoi trebuie convocati de urgenta la nationala, desi nimeni nu are siguranta ca cei doi vor da acelasi randament ca la CFR. Intrebati-l pe Piturca!