Site-ul oficial al gruparii VfL Wolfsburg, adversarul Rapidului din Cupa UEFA, precizeaza ca partida retur contand pentru primul tur al C2 va avea loc in Ungaria, pentru oficialii nemti Bucurestiul apartinand probabil de tara vecina.

Interesant este faptul ca respectiva afirmatie apartine unui fotbalist, Sascha Riether, numele de Ungaria aparand numai daca accesati versiunea in limba engleza a site-ului formatiei germane (nu acelasi lucru se intampla in editiile in germana (acolo unde se precizeaza ca de fapt ar fi vorba de Rapid Bucuresti), portugheza sau spaniola).

"Este fantastic pentru mine sa evoluez in cupele europene. Nu va fi deloc usor. Cred ca Rapid se va apara si vor incerca sa marcheze pe contraatac. Acest lucru inseamna ca trebuie sa profitam de ocazii si sa nu primim gol. In acest fel vom crea o perspectiva buna pentru returul din Ungaria", se spune pe site-ul echipei VfL Wolfsburg.

VfL Wolfsburg va intalni Rapid Bucuresti, joi, de la ora 20.00, pe Volkswagen Arena, partida fiind arbitrata de o brigada italiana care-l va avea la centru pe Gianluca Rocchi.