Isprava lui CFR a facut inconjurul lumii. Victoria in fata celor de la AS Roma a uluit presa internationala, ziaristii straini cautand de zor date despre fotbalistii lui Maurizio Trombetta. Culio este omul serii, el reusind doua goluri pe Olimpico.

"CFR a reusit un 2-1 incredibil in fata lui AS Roma, la debutul in Liga Campionilor, gratie a doua goluri marcate de argentinianul Culio. Un jucator talentat de 25 de ani la primul sau meci in grupele Champions League, a marcat de doua ori dupa ce Panucci a deschis scorul pe stadionul care va gazdui finala Ligii", noteaza Herald Tribune.

"CFR da un soc Romei la debutul in Liga", titreaza AFP. "Echipa romana a obtinut o victorie meritata. Culio a marcat doua goluri ca raspuns reusitei lui Panucci. CFR este un amestec de jucatori portughezi si sud-americani, dar au jucat superb, aratand incredere, viteza si potential".

"CFR viruseaza Roma", anunta si cei de la UEFA.com. "Juan Culio a scris o bucatica de istorie in Liga Campionilor cu cele doua reusite la debutul acestei echipe pe Stadio Olimpico".

"CFR Cluj a surprins Roma pe Olimpico. Roma ar putea sa joace finala Ligii la ea acasa, insa in fata lui CFR nu a putut sa conserve avantajul luat de Panucci", scriu si cei de la El Mundo Deportivo.