Minunea din Urziceni a implinit deja 6 etape, perioada in care a obtinut tot atatea succese: ialomitenii au invins Rapidul in Giulesti si sunt lideri in campionatul de fotbal. Bilasco a deschis scorul (2), Rapidul a egalat prin Cesinha (58) dupa o adevarata furie ofensiva la poarta lui Arlauskis, insa ialomitenii au temperat elanul legiunii straine prin reusita lui Mara (73).

"Am dominat meciul din punct de vedere tactic, de la inceput pana la final. Rapidul a facut o schimbare de sistem la pauza si i-a iesit la o faza fixa, lucru de care m-am temut. Dar noi mai puteam sa inscriem! Sunt foarte fericit ca ne mentinem in fruntea clasamentului, dar trebuie sa ma gandesc deja la meciul cu hamburg, o echipa care seamana cu o masina de inscris goluri!" - Dan Petrescu, antrenor Urziceni.

Jocul Live Text

'90+1 Djalovici are sansa de a inscrie, dar intarzie momentul executiei; apararea ialomitenilor scoate mingea din careu.

'85 Rapidul aseaza jocul pentru atacurile de final, in speranta ca va reusi sa egaleze. Urziceniul rezista.

'73 Gol antologic pentru Urziceni: Apostol centreaza din dreapta, mingea cade pe bara, Galamaz intoarce de pe coltul scurt, iar Mara impinge balonul in plasa din centrul careului!!! 2-1 pentru Urziceni!

'69 Atac reusit al Unirii: Mara aseaza o minge pentru sut lui Bilasco, executia acestuia trece aproape de buturile gazdelor.

'68 Pentru a tempera ofensiva Rapidului, dan Petrescu il scoate pe mijlocasul Tiberiu balan si il trimite pe teren pe Jakob Burns, un fotbalist cu profil defensiv.

'58 Cesinha egaleaza cu un gol superb: dupa o lovitura laterala, reia cu capul, pe spate, fara sa vada poarta! Este 1-1, rapidistii sunt in joc!

'50 Peseiro risca: joaca cu trei fundasi si intareste atacul prin Pitbull Mejolaro. La mijloc, intra si Costin Lazar. Atacuri insistente ale gazdelor - Arlauskis salveaza Urziceniul in doua situatii extrem de grele. Pe contra, Onofras ramane singur cu portarul giulestenilor, insa se grabeste si trimite alaturi!!

'44 Lovituri de colt pentru giulesteni, in finalul perioadei: Fernandes reia pe langa poarta, cu capul.

'32 Ritmul se mareste: Mara iroseste de putin un contraatac al Unirii; Rapidul incearca prin Herea, sut de la mare distanta, in blocaj.

'25 Djalovici comite hent si strica un atac al propriei echipe (Rapid).

'15 Urziceniul se apara grupat si pastreaza doi oameni in fata, pentru contraatac. Rapidul aduce mingea la marginea careului, insa acolo se risipesc deocamdata toate ideile.

'8 Rapidul reactioneaza imediat, declansand ofensiva la poarta ialomitenilor. Apararea lui Petrescu rezista.

'2 Debut perfect pentru liderul Unirea Urziceni: Bilasco deschide scorul din marginea careului, dupa o actiune la care defensiva rapidista inca nu se asezase pe teren...

Liderul vine in Giulesti

Rapidul lui Peseiro primeste vizita Unirii Urziceni, echipa transformata intr-o veritabila "Chelsea de Ialomita" dupa o serie de cinci succese consecutive. Ramai pe HotNews.ro pentru desfasurarea meciului.

Vezi aici rezultatele complete, ierarhia golgeterilor si clasamentul campionatului de fotbal.

Rapid: Pardo - Maftei, M. Constantin, Fernandes, Perja - Grigore, Herea - J. Cesar, Spadacio, Cesinha - Djalovici.

Urziceni: Arlauskis - Nicu, Galamaz, Mehmedovici, Bordeanu - Mara, Balan, Paduretu, Apostol - Onofras, Bilasco.

"As fi preferat ca Rapidul sa fi castigat la Timisoara, etapa trecuta. Acum, dupa un esec, sunt mult mai motivati" - Mihai Stoica, manager Urziceni.

Ambele echipe sustin prin aceasta intalnire si ultima repetitie cu public inaintea jocurilor din Cupa UEFA: saptamana viitoare, Rapidul va intalni pe Wolfsburg, iar Unirea pe Hamburg.