Impresarul Victor Becali a facut o serie de dezvaluiri socante despre atacantul nationalei Adrian Mutu si perioada cand acesta juca la Chelsea. Becali a declarat la emisiunea "Contraatac" ca Mutu ii vorbea de rau pe unii jucatori din generatia de aur si a vorbit despre banii pe care i-a pierdut din cauza ca "Mutu a tras 'fainuta' pe nas".

"Dupa mine nu a dat telefon nimeni sa-mi spuna ca am datorii, dupa Mutu a dat. Mutu este dator. Am pierdut 400 de mii de la Chelsea din cauza lui Mutu, ca a tras 'fainuta' pe nas. El are sa-mi dea o groaza de bani, nu i-am cerut nici comisioanele de la Verona. Mi-a zis ca 'sa moara Mario al meu daca te tradez vreodata si pana la urma a semnat cu Moggi", a declarat Becali la gsptv.

Victor Becali a continuat sirul dezvaluirilor: "Mutu vorbea despre Popescu: 'Cine e taranul asta, fraierul asta, unde a jucat?'. Si de Dan Petrescu zicea la fel: 'Cine e asta? Cine il baga in seama la Londra?'. Si Dan Petrescu si Gica Popescu au fost si au vorbit pentru Mutu cand a avut probleme la Chelsea, nu aveau nici o obligatie fata de el. El ii vorbea de rau in schimb".