Suparat pentru ca i s-a interzis sa mai mearga cu avionul nationalei, Dumitru Dragomir a lansat un atac dur la adresa lui Florin Prunea, pe care l-a acuzat ca le ducea femei fotbalistilor in cantonamente. Intre cei doi a urmat un dialog, Prunea amenintandu-l cu inchisoarea pe Dragomir. Seful LPF a fost invitat la Realitatea TV, acolo unde Prunea a intervenit telefonic.

Dragomir: O sa ii dau lui Mircea Sandu poze si toate dovezile. In Israel au facut desfrau iar in Belarus au fost lucruri si mai grave. Si la Constanta, inainte de meciul cu Bulgaria a fost la fel.

Prunea: Pestele Federatiei? Eu ma ocup de alte probleme si nici macar nu mananc peste. Dragomir va raspunde in fata justitiei. Atunci eu nici nu eram in tara.

Dragomir: Hai domnle, ca la Constanta eram cu Mircea Sandu in camera si jucam table si tu le luai pe rand. Luai femeile inapoi si aduceai altele proaspete.

Prunea: Ce mizerie! O sa vorbim la tribunal.

Dragomir: Si la meciul cu Belarus...

Prunea: Nu am participat nici la meciul de la Constanta si nici in Belarus, eram cu nationala de tineret!

Dragomir: Atunci la alt meci al nationalei ce s-a disputat la Constanta. Oricum, am dovezi.

Prunea: Du-te la balamuc ca nu esti sanatos la cap!

Dragomir: Nu te acuz cu nimic, dar ai adus femei in cantonamentul nationalei la Constanta?

Prunea: Eu aveam cu totul alte probleme in alte parti. Vei raspunde in fata justitiei. Esti un gunoi. O sa pleci tu din fotbalul romanesc direct la puscarie!