Marian Iancu anunta ca luni va face dezvaluiri soc in cazul depunctarii lui FC Timisoara, iar Lupescu il acuza pe Iancu pentru ca i-a folosit pe suporteri ca masa de manevra. Razboi total intre Marian Iancu si conducerea FRF! Iancu se ofera sa mearga la detectorul de minciuni, il ameninta cu procuratura pe Claudio Zambon, iar italianul asista impasibil la disperarea celui care a fost patronul echipei din Timisoara.

Batalia pentru palmaresul lui Poli isi va consuma luni un nou episod. "Voi desfiinta FRF-ul! Luni voi prezenta documentele oficiale eliberate de OSIM in care atesta ca marca Poli Timisoara este proprietatea noastra, aparata de legile Romaniei. Nu numai ca aceste acte au fost prezentate la FRF, dar sunt si inregistrate acolo. Ele nu au fost insa prezentate la FIFA. Cazul acesta este anchetat de Parchetul din Bucuresti si de Politie si vom depune plangere impotriva acestor organe pentru ca tergiverseaza cazul", a spus Iancu.

"Ma ameninta pe mine cu puscaria? Daca e asa grav cum spune Iancu, atunci eu stau foarte linistit. Eu sunt aici, nu am primit nici o citatie, de ce sa ma agit?", a spus si Zambon.

Ionut Lupescu a iesit si el la atac si acuza LPF ca este in spatele acestui scandal. "De cind am vazut ce fel de oameni fac asemenea declaratii, in spatele carora stau unii oameni de la Liga, care incearca sa strice ceea ce am facut noi in doi-trei ani, a inceput sa nu mai imi pese, sa nu ma mai afecteze declaratiile lor. Acei oameni au iesit in strada pentru ca au fost influentati de Marian Iancu, dar asta este metoda lui. Nu rezolva nimic daca ies in strada, mai bine s-ar aseza la o masa si ar discuta", a afirmat Lupescu la GSP tv.