Gigi Becali, patronul Stelei, a infirmat, in cadrul unei conferinte de presa, existenta unui scandal intre Marius Lacatus si selectionerul Victor Piturca, precizand de asemenea ca a fost suspendat degeaba de Comisia de Disciplina (pentru cinci luni de zile) pentru ca nu a spus niciodata ca Florin Prunea este cel mai mare hot. Finantatorul a mai spus ca nu va mai vorbi cu presa scrisa de frica ca nu cumva Steaua sa fie depunctata.

"Nu am spus niciodata ca Prunea e cel mai mare hot, am fost suspendat pentru ceva ce nu am spus. Nu am scos porumbelul asta pe gura. Nu e nicio cearta intre Lacatus si Victor Piturca. Am incredere in justitia romana, dar nu am incredere in procurori. Nu sunt un doctor docent in cultura, dar lumea trebuie sa ma vada asa cum sunt. Nu exista scandal intre Steaua si echipa nationala. Mi se rupe de DNA, dar am incredere in justitia romana. Prima este prima si nu mita, in toata lumea asta. Nu mai discut cu presa pentru ca Steaua sa nu fie depunctata. Voi da declaratii numai la televiziune", a precizat Gigi Becali in cadrul unei conferinte de presa.

Referindu-se la scandalul depunctarii echipei FC Timisoara, Becali a mai declarat: "Palmaresul e un spirit, el apartine lui Poli care joaca acum la Timisoara si apartine suporterului. Au gresit si ei pentru ca nu au schimbat culorile".