Steaua Bucuresti, prin vocea finantatorului Gigi Becali, precizeaza ca episodul depunctarii Timisoarei trebuie luat drept exemplu, patronul ros-albastrilor afirmand ca va incerca sa-si tina gura in legatura cu declaratiile la adresa oficialilor FRF de frica ca echipa din Bulevardul Ghencea sa nu fie depunctata.

"Iancu se retrage si poate mai revine, a lasat loc, nu poate sa faca rau celor de la Timisoara. Asta cu Iancu e o nedreptate. Cine stie ce mai spun si ma suspenda, mai bine imi vad de treaba mea. Comisiile sunt ale lor, pot sa vorbesc la bec, comisiile sunt parghiile lor. Dar deja au luat-o razna. Daca suntem prosti... in loc sa facem noi regulamente, ne conduc ei pe noi, pe banii nostri. Ei si daca se duc la toaleta sau sa bea apa il suna pe Sandu", a precizat Gigi Becali la Fanatik Show.

Patronul Stelei a fost suspendat de Comisia de Disciplina a FRF, pentru o perioada de 5 luni si amendat cu suma de 10.000 de lei, din cauza declaratiilor calomnioase pe care le-a facut la adresa lui Florin Prunea, directorului departamentului de Relatii Internaţionale din cadrul FRF.