Reprezentanti ai cluburilor romanesti participante in Cupa UEFA s-au declarat multumiti de tragerea la sorti. Cei mai fericiti au fost timisorenii, care vor juca impotriva lui Partizan Belgrad, iar cei mai pesimisti sunt ialomitenii, Unirea fiind nevoita sa isi joace sansa cu Hamburg SV.

Florin Bratu, atacant Dinamo: "Este o tragere buna, dar pana la primul meci din Olanda nu pot sa estimez ce sanse avem. Va fi o 'dubla' grea. Suntem multumiti de tragere, acum totul depinde de noi si sa fim atenti. Nu stim foarte multe despre ei, dar ne avantajeaza faptul ca vom juca returul in Stefan cel Mare".

Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui: "Ne vom pregati cat vom putea de bine. Pana acum am jucat noua meciuri cu aceiasi jucatori si nu am avut nici o accidentare si acest lucru e foarte important. Avem o echipa noua pe care am reusit sa o omogenizez, insa trebuie sa imbunatatim calitatea jocului. Nu am nimerit cu o echipa slaba."

Nae Manea, administrator delegat Rapid: "Wolfsburg este o echipa puternica, care nu prea lasa loc de comentarii. Sunt increzator, acum doi ani am eliminat echipe mai bune decat Wolfsburg. Vor fi doua meciuri dificile. Anul trecut am avut un ghinion imens cu Nurenberg insa acum e mult schimbata in bine. Ne putem califica".

Emil Rosianu, vicepresedinte FC Timisoara: "Cu Milan voiam sa jucam, dar pentru spectacol. Partizan este cea mai buna alegere. Avem sanse de calificare. Cunoastem echipa, adversarii ne sunt aproape... La ce potentiali adversari am avut, am picat foarte bine. Cu Milan o sa jucam in grupe".

Dan Petrescu, antrenor Unirea Urziceni: "Avem si noi sansa noastra si trebuie sa ne-o jucam. E clar ca ei sunt favoriti. Daca acum doi ani mi-ar fi spus cineva ca aducem pe Hamburg la Urziceni, as fi ris. E sansa noastra".