Portarul Danut Coman a fost anuntat de Consiliul de Administratie al clubului Rapid ca este liber sa se transfere la orice echipa din tara sau din strainatate atata timp cat pretentiile clubului alb-visiniu vor fi satisfacute.

"Danut Coman a avut o discutie luni seara cu membrii Consiliului de Administratie al clubului, care au decis ca jucatorul se poate transfera la orice echipa din tara sau din strainatate, in anumite conditii financiare ce vor fi negociate intre Rapid si clubul care il va solicita pe Coman", se precizeaza intr-un comunicat postat pe site-ul Rapidului.

Coman mai are contract cu formatia patronata de Fathi Taher pana la finalul sezonului 2008-2009, dupa care poate pleca gratis din Giulesti.

Rapidul i-a propus prelungirea actualei intelegeri cu patru sezoane, cu un salariu de 200.000 de euro si care ar fi crescut in fiecare sezon, insa internationalul roman a refuzat.

In actualul sezon, Coman nu a aparat niciun minut poarta formatiei pregatite de Jose Peseiro, locul fiindu-i luat de portughezul Andrade.