Marius Lacatus a organizat astazi o conferinta de presa, prefatand intalnirea de maine, Steaua - Galatasaray, decisiva pentru ambele echipe in tentativa de a se califica in grupele Ligii Campionilor.

Fara Vali Badea, lasat in afara lotului, dar cu Dorin Goian - fundasul este pe mana staff-ului medical din Ghencea care incearca sa il recupereze -, Lacatus face apel la suporteri sa fie alaturi de echipa. "Incercam sa ne indeplinim primul obiectiv pe care ni l-am propus, calificarea in Liga. Trebuie sa ne concentram pe acest joc si pe calificare. Ceea ce ma intereseaza este ca suporterii stelisti sa fie alaturi de echipa. Asta ar putea aduce presiune pe adversar. Dar Galata are experienta si a trecut de multe ori prin astfel de meciuri".

Tehnicianul Stelei crede ca jucatorii sai pot sa ii anihileze pe Kwell, Nonda, Hasan Sas si Arda Turan, principalele pericole ale Galatei, iar pentru a simti miza acestui meci, fotbalistii Stelei nu au nevoie de prime suplimentare. "Jucatorii Stelei au mai avut astfel de jocuri, nu se gandesc la bani. Se gandesc la cum e sa joci din nou in Champions League. Jucatorii vor sa joace acolo unde este fotbalul adevarat, apoi o sa vina si recompensele, apoi si sansa sa joace la echipe mari din Europa", a spus Lacatus.