Lacatus a ascultat de Gigi Becali si i-a menajat pe Radoi, Dayro Moreno si Petre Marin, dar Sabau, cu o mana de tineri si cativa jucatori adusi de prin ligile inferioare a fost aproape sa dea lovitura. Bogdan Stancu a salvat "Fiara" care se zbatea in zadar pe marginea terenului de la o infrangere rusinoasa.

Bistritenii au condus de fiecare data si au marcat din faze identice. Borbely si Hora au sprintat de langa Ghionea, molesit de caldura dar Stancu a marcat in finalul celor doua reprize pentru o remiza nesperata.

De mentionat ca bistritenii meritau un penalty in minutul 62 la un atac cu talpa in careu asupra lui Hora iar Radoi a avut o interventie nesportiva nesanctionata de Balaj. Radoi l-a impins pe Hora la o faza in care voia sa degajeze mingea, fundasul mai avea un "galben" insa Balaj l-a iertat pe stelist de eliminare. Dar ce conteaza, daca patronul Stelei a spus ca nu este interesat de acest meci?

'90+4 Final: Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti 2-2

'90+2 Goool Steaua! Bogdan Stancu scapa singur cu Albut si lobeaza mingea peste portarul bistritean. Gloria Bistrita - Steaua 2-2

'78 faza frumoasa a stelistilor, Dayro ajunge in careu, centreaza si Neaga lufteaza in fata portii lui Albut

'73 Goool Gloria! Hora il lasa in urma pe Ghionea si suteaza plasat pe langa Zapata. Gloria Bistrita - Steaua 2-1

'62 Toja nu apreciaza bine mingea si il ataca cu talpa in spate pe Hora in careul Stelei, dar arbitrul nu vede

'45 a inceput a doua repriza

'45+1 Pauza. Gloria Bistrita - Steaua 1-1

'44 Goool Steaua! Nesu centreaza in careu, Arthuro prelungeste pe spate iar Bogdan Stancu marcheaza cu un sut plasat din fata lui Albut, care a iesit prea tarziu sa il blocheze pe stelist. Gloria Bistrita - Steaua 1-1

'42 Toja suteaza puternic din unghi, Albut respinge

'35 Neaga nu reuseste de la 6 metri sa trimita mingea cu capul in poarta

'26 ocazie incredibila ratata de Gloria: Borbely scapa singur cu Zapata, in locul unui sut plasat incearca sa il dribleze pe portarul columbian care reuseste sa ii fure mingea atacantului, balonul ajunge la Coroian care se incurca cu Borbely si Rada respinge din fata portii goale

'23 Stancu si Neaga plonjeaza in careu pentru a obtine un 11 metri, dar Balaj nu se lasa impresionat

'11 Nicolita centreaza foarte bine pentru Arthuro, insa atacantul reia mingea prea slab si Albut retine

'4 Goool Gloria! Borbely primeste o pasa in adancime, preia, fuge de langa Ghionea si suteaza din unghi la coltul scurt iar Zapata greseste si mingea se duce in poarta. Gloria Bistrita - Steaua 1-0

'1 a inceput meciul

Deplasare dificila pentru Steaua. Gloria nu a avut probleme pe teren propriu in acest sezon, invingand "U" Craiova si FC Arges. Gigi Becali i-a ordonat din nou lui Lacatus, de data aceasta, patronul vrea sa isi vada vedetele menajate pentru meciul cu Galata. "Marius ar trebui sa bage rezervele", a spus Becali.

Gloria Bistrita:

Albut - Panc, Fl. Moldovan, Frasinescu, Vagner - C. Petre ('45 Hora), Achim, Marginean, Borbely - Coroian ('60 Sabou), Diogo ('75 Velcovici)

Steaua:

Zapata - Baciu, Ghionea, Rada ('50 Radoi), Nesu - Nicolita, Tiago, Toja ('77 Kapetanos), Neaga, Stancu - Arthuro ('57 Dayro Moreno)