“Vine Toja!”, “A venit Toja!”, “Toja va confirma”, “Steaua avea nevoie de Toja”, “Imi place de Toja ca vine insotit de mama sa”, “Dupa ce va juca un sezon la Steaua, Toja va pleca la o echipa mare!”.

Toate acestea s-au spus despre proaspatul sosit in curtea vicecampioanei exact la finalul altei imbulzeili de declaratii celebre… “Radoi la Inter!”, “Mourinho il vrea pe Radoi”, “Radoi si Chivu vor face cel mai bun cuplu de fundasi centrali din Europa”, “Radoi nu trebuie sa fie complexat in vestiarul lui Inter”, “Am pus o vorba buna pentru Radoi la Inter”, “Inter il monitorizeaza pe Radoi”…

Adica de la inceputul sezonului, Steaua arata doar doua lucruri: ca nu joaca nimic si ca a devenit o echipa care produce evenimente pentru fanii sai, alarmati serios dupa jocul prestat de echipa in primele doua etape.

Problema este insa ca vizavi de Toja, lucrurile nu sunt foarte clare. Dupa ce din luna mai si pana la inceputul sezonului n-a fost in stare sa-si faca transferurile necesare, Steaua uimeste in continuare prin aducerea de fotbalisti in privinta carora nu se poate pune semn de certitudine.

Care este valoarea columbianului? Acum aproape un an reusise o serie de meciuri bune in faimosul campionat al SUA, dar de cateva luni se afla intr-o eclipsa de forma. In plus, cum de un fotbalist prezentat ca o vedeta nu a reusit sa determine nici un club cu scouteri mai multi si mai buni decat ai Stelei (si nu sunt putine) sa ofere acei 800.000 euro necesari aducerii jucatorului in Europa.

Astfel, pentru inceput, fanii pot spera de la fotbalistul vazut de Lacatus pe DVD si de patron pe casete sa joace macar la nivelul aratat de acesta pe YouTube. Ar fi o chestie buna, mai ales in conditiile in care, la ora actuala, echipa Stelei se misca precum personajele din documentarele anilor ’50.