Sorin Cartu, antrenorul care l-a promovat in fotbalul mare pe stelistul Mirel Radoi, a declarat ca internationalul roman a gresit ramanand multe sezoane la Steaua, acolo unde a suferit dese accidentari pe care le-ar fi suportat si la o echipa din vest, dar pe mult mai multi bani.

"Am avut discutii de foarte multe ori cu el si de fiecare data i-am spus ca trebuie sa plece. Nu a ascultat. Nu pot spune ca ar fi ultimul tren acum. Cred ca ar face fata cu brio la Inter Milano, de fapt cred ca ar face fata in orice echipa din Europa in acest moment. Daca ar fi plecat in urma cu trei-patru ani, in acest moment cu siguranta era la nivelul lui Chivu si Mutu. E un jucator complet care s-a accidentat la Steaua, desi o putea face pe mult mai multi bani si pe mai multa glorie la echipe importante", a precizat Sorin Cartu, citat de Mediafax.

Cu toate ca il lauda pe Radoi, tehnicianul care a adus Craiovei ultimul titlu din istorie a mai declarat ca suma de 15 milioane de euro pentru achizitionarea capitanului stelist este una enorma.

"Suma vehiculata de 15 milioane de euro este enorma, dar cine stie, nimic pe lumea asta nu e normal. M-as bucura pentru ca am fost cel care l-a promovat in prima liga", a incheiat Cartu.