Aflati in mare criza de fundasi, diriguitorii celor de la Inter Milano au inceput cautarea unui aparator pentru trupa pregatita de Jose Mourinho, unul dintre cei vizati fiind capitanul Stelei, Mirel Radoi.

Cu Marco Materazzi, Cristi Chivu, Ivan Cordoba si Walter Samuel accidentati, Interul se clatina serios in linia defensiva, Radoi putand fi una dintre solutiile viabile pentru campioana Italiei.

Jurnalistii din Peninsula precizeaza ca stelistul ar putea fi luat sub forma de imprumut, iar daca evolutiile sale sunt pe masura asteptarilor ar putea fi achizitionat definitiv.

Pe lista pentru un eventual transfer se mai afla Matteo Ferrari, Thiago Silva (Fluminense) si batavul Ron Vlaar (Feyenoord).

Andre Villas Boas, secundul lui Jose Mourinho, s-a aflat in tribunele stadionului din Ghencea, cu ocazia partidei amicale Steaua - AS Roma, pentru a-l urmari pe Mirel.

Informatia conforma careia nerr-azzurii sunt interesati de capitanul din Ghencea este confirmata si de Gazzetta dello Sport, jurnalistii acestei publicatii precizand ca urmatoarele zile vor fi hotaratoare in acest sens.

Pe 24 august Internationale va intalni pe AS Roma in Supercupa Italiei, tehnicianul Jose Mourinho dorind sa aiba lotul definitivat cat mai rapid cu putinta.