Victoria clara, scor 3-0, obtinuta de Rapid in partida cu Gloria Bistrita nu a potolit spiritele in tabara alb-visinie, duelul dintre patronul Taher si portarul Dani Coman ajungand la un nou episod. Internationalul roman spune ca nu cere multi bani, in timp ce omul de afaceri iordanian precizeaza ca nu are bani de aruncat.

"Nu e adevarat ca am negociat cu CFR Cluj. Nu am semnat contractul din alte motive. Eu am cerut un salariu de 300.000 de euro si un bonus la semnatura. Eu nu am cerut mai mult decat au strainii care au fost adusi. Eu vreau ceea ce mi se cuvine. Cand m-am intalnit cu dumneavoastra, ati spus ca aveti bani", a spus Dani Coman la Telesport dialogand cu Fathi Taher.

"Sunt negocieri, tu nu esti dictator. Ai 1.200.000 net pe patru ani. Sunt de acord ca, dupa discutia mea cu Copos, sa iti oferim un bonus de performanta. Consider ca am fost fair-play. Am bani, dar nu de aruncat. Daca semnezi, promit sa fac petrecere si sa dansez la petrecere. Hotareste-te, Dani! Ce mai conteaza cinci mii, zece mii!", i-a raspuns Fathi Taher lui Coman in cadrul unei emisiuni de la Telesport.

Dani Coman nu a fost trecut nici macar pe lista de rezerve la debutul Rapidului in Liga 1, poarta giulestenilor fiind aparata de rezerva Andrade.