Ruptura dintre Mircea Sandu si Gigi Becali se adanceste si mai mult dupa ce patronul din Ghencea spune despre conducatorul FRF ca s-a imbatat de putere, ca dicteaza in fotbalul romanesc, dar si ca poate fi schimbat cu toate ca este prieten cu Michel Platini, presedintele UEFA.

"E pacat ca el (Mircea Sandu) s-a imbatat de putere. Era frumos odata, era la UEFA, il cunoaste lumea. Daca e prieten cu Platini nu inseamna ca trebuie sa dicteze in fotbalul romanesc. Gica Popescu ar fi bun la FRF, pentru ca e un om cu bani, e un manager bun, a demonstrat asta in afaceri. Il stiu un om cu demnitate. I-am dat sapte milioane imprumut, iar el mi-a dat banii inapoi inainte de termen cu 15 zile", a declarat Gigi Becali la Fanatik Show de la Telesport, facand referire la un posibil succesor al lui Mircea Sandu la sefia FRF.

Becali il vede pe Mircea Sandu unul dintre principalii vinovati de pedepsirea Stelei dupa cazul Valiza, fiind de parere ca se impune o schimbare la sefia Federatiei Romane de Fotbal.