Brasovul lui Razvan Lucescu a reusit o victorie la primul meci pe prima scena fotbalistica dupa o absenta de trei ani. Oros a marcat la ultima faza de joc, la o mare greseala a apararii ialomitene. Partida a fost una mai degraba a duelurilor fizice dintre jucatori. Angajament, multe greseli tehnice, putin fotbal. Primul sut pe poarta a fost tras abia in minutul 66. iar "trompeta" meciului a fost Tibi Balan care in 4 minute a reusit sa ia doua cartonase galbene si sa fie eliminat.

DESFASURAREA MECIULUI:

'90+4 Gooooool Brasov! Oros marcheaza la ultima faza a meciului! Fundasul a urcat in careu la un corner executat de pe partea dreapta si a reluat in poarta mingea la o mare greseala a apararii ialomitene! FC Brasov - Unirea 1-0!

'90+2 Balan primeste al doilea cartonas galben si este eliminat

'90+1 Tudor a retinut sutul lui Senin

'80 Sburlea trece pe sub o minge centrata de pe partea dreapta

'66 Roman suteaza puternic, Tudor respinge in corner

'54 Zagaria a reluat mingea cu capul putin pe langa poarta

'45 a inceput a doua repriza

----------------

'45 Pauza. FC Brasov - Unirea Urziceni 0-0. Nu s-a trimis nici un sut pe spatiul portii in prima repriza. A fost o lupta surda la mijlocul terenului, iar meciul, spre sfarsitul primei parti, chiar plictisitor

'27 Frunza suteaza de la distanta peste poarta lui Stelea

'17 Zaharia i-a pasat cu calcaiul lui Hadnagy, a fost blocat in careu de Galamaz, jucatorul Brasovului a cazut dar Tudor i-a acordat "galben" pentru simulare

'10 Roman i-a centrat lui Zaharia, dar a gresit preluarea

1 a inceput partida

FC Brasov:

1. Stelea - 2. Duarte, 23. Nicolae Constantin, 19. B. Nicolae, 7. Cristian Ionescu - 14. Roman ('74 Senin), 27. Maldarasanu, 6. Adriano, 7. Munteanu ('63 Fabio) - 11. Zaharia, 9. Hadnagy ('53 Sburlea)

Unirea Urziceni:

12. D. Tudor, 16. E. Nicu, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 14. Rusescu - 10. Mara ('87 Bordeanu), 25. Frunza ('46 Balan), 32. Brandan, 32. I. Apostol - 7. Bilasco, 15. Danalache

Dinu Gheorghe, presedinte FC Brasov:

"Fotbalul romanesc nu avea nevoie de acest scandal. S-au facut investitii si sunt convins ca acest campionat se va juca pe teren."

Mihai Stoica, manager Unirea Urziceni:

"Ne punem probleme in cazul arbitrilor, dar sper ca ne speriem degeaba. Gruparea noastra nu a fost implicata in nici un scandal si nu ne vom baga in scandaluri."