Dragomir ii numeste mincinosi pe Lupescu si Prunea, dar declaratiile sale sunt contradictorii. Mai intai ii imputa lui Lupescu faptul ca a vrut sa ajute Steaua in fata celor de la UEFA, dar apoi adauga faptul ca acele e-mailuri trimise catre forul european ar fi avut menirea sa ingroape Steaua si sa il scoata afara din fotbal pe Gigi Becali.

"Lupescu a intervenit sa ajute clubul Steaua, ceea ce este extrem de grav. Sa nu mai spuna asta, ca e de rau! Pentru asta ar trebui sa isi dea demisia din Federatie", a spus Dragomir la Sport.ro. Dupa cateva minute, a revenit... "Acele e-mailuri au fost facute ca sa ingroape Steaua si sa il scoata afara din fotbal pe Gigi Becali, sa il curete! Unul din ei, sau amandoi, ar trebui sa isi dea demisia! Dar eu nu le vreau raul", a spus Dragomir. El a mai precizat ca nu l-a facut presedinte al CAF pe Daniel Florea si "nu am vorbit cu acest om decat de trei ori".

Florin Prunea i-a raspuns si el lui Dragomir. "In fata Comisiei, Florea a zis ca a fost sunat de mine si de Lupescu, iar ieri a spus ca eu nu l-am sunat. Lupescu i-a spus sa amane decizia doar daca are baza legala. Trebuia sa aparam Steaua pentru ca era datoria FRF-ului, asa cum si presedintele federatiei portugheze a aparat FC Porto pana in panzele albe si a reusit in demersul sau ca FC Porto sa joace in Liga Campionilor", a spus Prunea la Sport.ro.