Prunea si Lupescu se apara in fata acuzelor lansate de Dumitru Dragomir, ca ar fi intervenit pe langa Daniel Florea, presedintele CAF, sa nu schimbe decizia in cazul Stelei si sa mentina depunctarea clubului din Ghencea.

Florin Prunea a avansat ipoteza ca membrii comisiei ar fi primit o mita de 500.000 de euro! "Am auzit. Repet, am auzit ca membrii CAF au impartit intre ei 500.000 de euro pentru a intoarce decizia luata de celelalte doua comisii. Daca s-ar dovedi ca este asa, este extrem de grav!", a spus Prunea.

Astazi, de la ora 12:00, Ionut Lupescu a organizat o conferinta de presa in care a explicat care a fost rolul sau in toata aceasta tevatura. "Eu am trimis un mail celor de la UEFA in care le-am spus ca ceea ce s-a intamplat la noi nu este un caz de coruptie. Eu am aparat Steaua", a spus Lupescu.

El s-a referit si la colaborarea cu Daniel Florea. "Florea este protejatul lui Dragomir. El l-a pus acolo desi i-am spus ca este finul meu si ca nu vreau sa se interpreteze. Eu nu am fost de acord cu aceasta numire, dar Mircea Sandu a zis ca el nu are nici o problema."

Lupescu a precizat de ce i-a zis lui Florea sa amane verdictul CAF. "S-a vehiculat in presa ca Steaua nu va juca in Europa si eu l-am intrebat daca poate amana decizia cu o saptamana, ca sa cerem de la UEFA mai multe date in acest sens. Am vrut ca Steaua sa nu aiba probleme. Eu am cerut ca toate instantele fotbalistice sa aiba acelasi verdict daca probele nu se schimba si pana la CAF, stiu ca au fost aceleasi probe. Oamenii spun ca multe s-au facut la Dragomir in hotel. El spune ca Mircea Sandu nu e implicat ci doar eu si cu Prunea, iar Florea spune ca implicati sunt Sandu si Lupescu", a spus directorul general al FRF.

O ipoteza ar fi ca miza lui Dragomir in tot acest scandal este ca Lupescu si Prunea sa plece de la Federatie si in locul lor sa vina, eventual, Gica Popescu, omul lui Ioan Becali, care s-a impacat cu Gigi Becali, prietenul cel mai bun al lui Dragomir. Mai mult, Dragomir lupta ca aceste Comisii sa revina sub tutela sa la LPF, acestea avand acum un statut independent.

Lupescu

"Este clar pentru mine ca au existat anumite influente, pentru luarea acestei decizii. Nu stiu daca materiale sau politice, asta stiti voi. Dar, oricum ar fi, este grav daca politicul se va implica in fotbal. Trebuie sa avem grija ca acest lucru sa nu se petreaca"