Brazilianul Kaka este dorit cu insistenta de compatriotul Luiz Felipe Scolari la Chelsea, in acest sens britanicii facand o oferta de 100 milioane de euro celor de la AC Milan. Italienii neaga un eventual transfer, dar suma imensa oferita ii face sa se mai gandeasca cel putin o data. Daca mutarea se va concretiza, Kaka va deveni cel mai scump jucator din istoria sportului rege, detronandu-l pe Zinedine Zidane.

Jurnalistii englezi de la The Guardian insista asupra faptului ca vedeta braziliana este foarte aproape de Stamford Bridge, milanezii luand in calcul cedarea lui Kaka pentru cea mai mare suma oferita vreodata pentru un jucator de fotbal.

In plus, Richi este suparat pe diriguitorii lui AC Milan, dupa ce nu a fost lasat sa mearga la Olimpiada, in timp ce Ronaldinho va fi la Beijing, desi de-abia a sosit pe San Siro.

Recordul lui Zinedine Zidane se afla in pericol (a fost transferat de Real Madrid de la Juventus pentru 75 de milioane de euro), Kaka putand deveni cel mai costisitor fotbalist din istoria sportului rege.

"Kaka nu va pleca nicaieri, asta e clar. Oferte exista, dar ii asiguram pe suporteri ca el nu va fi lasat sa plece", a precizat pentru Corrierre dello Sport Adriano Galliani, administratorul delegat al Milanului.