Gigi Becali, finantatorul Stelei, a plecat in cursul zilei de marti in cantonamentul vicecampioanei din Austria pentru a decide cine va ramane si cine va pleca din lotul ros-albastru. Se pare ca munca la formatia din Bulevardul Ghencea este impartita astfel: Lacatus face antrenamentele, iar Gigi Becali definitiveaza lotul.

"Ma duc in Austria sa ii vad pe baieti, sa vad meciul cu Besiktas, care oricum nu e important pentru ca e amical. Cred ca Lacatus va folosi o formula cu fotbalisti care se vor regasi si printre titulari in noul sezon, mai ales ca vor reveni Ovidiu Petre si Radoi. Ne dorim ca în sezonul viitor să practicăm un joc spectaculos. Merg acolo sa hotaram exact cine pleaca si cine ramane. Daca nu merge masinaria, normal ca vor mai pleca jucatori", a precizat Becali pe aeroportul Aurel Vlaicu.

Obiectivele Stelei pentru noul sezon sunt accederea in Liga Campionilor, unde se vrea un parcurs cat mai indelungat, si titlul in Liga 1. In ceea ce priveste situatia antrenorului Marius Lacatus, Gigi Becali a precizat ca nu se pune problema ca tehnicianul sa plece din Ghencea.