Dorit de marile cluburi din Europa, camerunezul Samuel Eto'o ar putea ajunge la Kuruvchi, formatie din prima liga a Uzbekistanului, in acest sens Barcelona primind o oferta de 40 de milioane de dolari pentru atacantul dorit de Chelsea, informeaza kommersant.com. Camerunezul ar putea evolua in fostul spatiu sovietic, acolo unde au ales sa joace si romanii Daniel Pancu si Andrei Margaritescu, transferati la Groznai.

Pentru a demonstra ca nu este o gluma, Federatia de Fotbal din Uzbekistan dezvaluie ca fotbalistul catalanilor a depus deja actele pentru a obtine viza de Uzbekistan, urmand sa ajunga pe teritoriul acestei tari in data de 17 iulie, la Tashkent, pentru a negocia transferul. O copie a pasaportului lui Samuel poate fi vazuta pe respectivul website.

Mirjalol Kasymov precizeaza ca aducerea lui Eto'o ar putea reprezenta o lovitura de imagine facuta de fotbalul din Uzbekistan, care ar inregistra o reala evolutie si ar putea sa convinga si alte nume mari din fotbalul european sa aleaga fostul spatiu sovietic.