Presedintele echipei de fotbal Litex Loveci, Angel Bonchev (disparut inca din 22 mai) a fost eliberat vineri noaptea, dupa ce rapitorii sai au primit o parte din suma ceruta pentru rascumparare. Incredibil: sotia lui Boncev, cea care a dus banii la locul intalnirii, a fost rapita de aceiasi mafioti!

Conform surselor din politia bulgara, citate de Novinite.com, Kamelia Bonceva avea asupra sa 250.000 de euro, o prima transa din suma globala de 1,5 milioane de euro solicitata de rapitori pentru rascumparare. Ea a disparut din momentul in care a plecat in locul in care trebuia sa lase banii, politia nereusind sa explice modalitatea in care ar fi trebuit sa se efectueze schimbul, nici motivele pentru care nu a supravegheat locul contactului.

Familia Boncev a difuzat duminica dimineata un comunicat prin care acuza politia bulgara ca este incapabila sa asigure securitatea cetatenilor.

In acest moment, principala speranta este legata de eventualele informatii pe care le-ar putea furniza sotul, Angel, decoperit vineri noaptea (dupa plata primei transe de rascumparare) pe o strada din Sofia.

Numai ca starea presedintelui de la Litex este critica - el se afla la Spitalul Militar din capitala Bulgariei, internat intr-o sectie de terapie intensiva. Medicii au comunicat ca rapitorii i-au injectat o doza mare de droguri si l-au supus mai multor torturi - conform unui buletin medical, Boncev nu stie unde se afla, nici nu isi aminteste ce s-a intamplat.