Cotidianul britanic The Sun publica vineri articolul "Sunt un sclav!", dedicat ultimelor evolutii in cazul lui Cristiano Ronaldo: fotbalistul isi doreste cu orice pret transferul la Real Madrid, desi a semnat in urma cu cateva luni un nou contract cu Manchester.

Obsesia lui Ronaldo pentru Real a fost sustinuta de insusi presedintele FIFA Sepp Blatter care a acuzat clubul englez ca promoveaza "sclavia". Sunt de acord cu Blatter, a declarat fotbalistul joi seara, intr-un interviu acordat unui post portughez de televiziune.

"Sclav? Mai degraba as folosi cuvantul mercenar!", este declaratia unui oficial din fotbalul britanic.

Cotidianul englez ilustreaza "sclavia" in care se chinuie Cristiano Ronaldo: are un salariu de 120 de mii de lire sterline pe saptamana, locuieste intr-o casa evaluata la 4 milioane de lire si e pe punctul de a stabili o noua intelegere cu Nike, contract care ii va aduce 23 de milioane de lire!

"Toti jucatorii care au semnat contracte cu Manchester au facut-o in conditii de libertate deplina", este pozitia clubului britanic. Cristiano Ronaldo mai are contract cu Manchester United inca 4 ani!