Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a anuntat in miercuri seara ca demisioneaza de la Clubul Steaua. "Le multumesc tuturor celor de la Steaua pentru anul petrecut aici. Am avut o colaborare foarte buna cu toti angajatii clubului si satisfactii profesionale deosebite. Le multumesc si suporterilor pentru ca au fost alaturi de echipa", a declarat Ilie, citat de Gazeta Sporturilor.

Adrian Ilie nu a dorit sa dezvaluie motivele care au stat la baza demisiei, dar a precizat ca decizia sa este definitiva.

"Consider ca anul petrecut la Steaua a fost unul in care am invatat foarte mult. Le doresc succes jucatorilor, precum si staff-ului tehnic, in anul care vine. Sper sa se califice in UEFA Champions League si sa castige campionatul. Fiind un fost jucator la Steaua si un stelist adevarat, gandurile mele vizavi de aceasta echipa vor fi mereu pozitive si pline de respect. A fost o onoare sa lucrez la Steaua", a spus Ilie pentru site-ul oficial al clubului.

Adrian Ilie a preluat functia de manager sportiv al FC Steaua in iunie anul trecut.

Meme Stoica nu va fi manager la Steaua, a declarat Gigi Becali la Realitatea TV. Reactia vine pentru ca la scurt timp dupa demisia lui Adrian Ilie, presa a speculat ca Meme Stoica ar putea fi viitorul manager al Stelei.