Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a precizat ca in urma unei discutii cu Mircea Sandu a decis sa ramana in fruntea fluierasilor din Romania, desi in luna martie a acestui an preciza ca isi va prezenta demisia.

"Am avut o discutie cu domnul Mircea Sandu si, in principiu, eu mi-am dat acordul sa continui la CCA, pentru ca e normal sa imi duc mandatul la bun sfarsit. Mai asteptam sa se linisteasca si dumnealui cu problemele pe care le are, dar pana atunci eu imi vad de treaba, cu problemele pe care le avem noi la Comisia Centrala si facem ce trebuie facut", a precizat Gheorghe Constantin pentru NewsIn.

In luna martie a acestui an, Constantin sustinea ca va renunta la functia pe care o detine la finalul editiei de campionat 2007/2008 din motive care tin de oboseala si stres: "Sunt obosit si las pe altii in locul meu, nu s-a intamplat nimic. Mai multe vom vorbi la vara pentru ca atunci voi renunta, pana atunci nu vreau sa mai spun nimic. Oricum, exista lucruri pe care nu le voi spune niciodata".