Cornel Dinu considera ca principala vina pentru eliminarea Romaniei inca din faza grupelor la EURO 2008 este a echipei tehnice din jurul lui Victor Piturca, care ar fi trebuit sa fie compusa din oameni destepti si capabili, pregatirea fizica precara de care au dat dovada Mutu, Chivu si compania fiind vizibila in ultima partida, cea cu Olanda.

“Parerea mea este ca Piturca a facut unele greseli la nivel de program si de pregatire. Trebuie sa stii sa lucrezi cu oameni destepti si capabili, de aceea cred ca echipa tehnica din jurul lui Piturca a fost cea mai slaba de la Euro 2008. Au existat carente de pregatire fizica, nu degeaba au inceput discutiile despre aducerea unor preparatori la lot. Totusi, il sustin pe Piturca, trebuie sa continue!”, a declarat Cornel Dinu pentru Sport Total FM.

Cu toate ca ii aduce unele critici, Mister este de parere ca Piturca trebuie sa continue munca inceputa la prima reprezentativa, dar ca are nevoie de o echipa de preparatori care sa se ocupe de prospetimea fizica a tricolorilor.