Jose Peseiro taie in carne vie la Rapid, tehnicianul plecand in cantonementul din Elvetia fara Lucian Burdujan, Emil Dica si Stefan Grigorie, fotbalisti care nu intra in planurile antrenorului lusitan pentru noul sezon competitional.

"Un antrenor trebuie sa ia si astfel de decizii, iar ei sunt cei care nu fac parte din planurile mele. E decizia mea, unii vin, altii pleaca. Vreau sa le dau o sansa si fotbalistilor mai tineri. Acum am 22 de jucatori, dar este posibil ca in Elvetia sa mai sosească si altii. Pana la finalul pregatirilor mi-as dori sa am 24, 25, chiar 26 de jucători", a precizat Jose Peseiro la debarcarea spre Tara Cantoanelor.

Pe langa cei mentionati mai sus, din lotul giulestenilor nu mai fac parte nici Mugurel Buga, Vasco Matos si Ionut Stancu, fotbalisti care au fost invitati sa-si caute echipe.

Iata aici lotul complet al rapidistilor care au plecat in cantonament: Coman, Andrade, Marinescu - Sapunaru, Maftei, Paun, M. Constantin, Perja, Ricardo, Bozovic, D. Bratu - Herea, Lazar, Pancu, Grigore, Cesinha, J. Spadacio, Julio Cesar - Boya, Joao Paulo, Raduta si Dobroiu.

Rapid va intalni pe FC Sion (5 iulie), Neuchatel Xamax (9 iulie), Partizan Belgrad (12 iulie) si Beitar Ierusalim (14 iulie).