Patronul Stelei, Gigi Becali a declarat ca a vorbit la telefon cu Daniel Cernat, presedintele comisiei de disciplina care a depunctat Steaua: "Mi-a spus ca au ca proba declaratia lui Goga, ca vezi Doamne i-am promis bani... Ceilalti jucatori nu declara nimic! Este cuvantul meu impotriva cuvantului lui Goga!" (ProTV)

Becali considera ca nu poate fi vorba de coruptie: "Coruptia se intampla cand cumperi un meci! Sper ca nu e toata lumea de balamuc in federatie si la apel vom da afara comisia de apel!" (Sport.ro)

"Campionatul trecut am tot vorbit despre sacosele de bani... Nu ne asteptam ca dovezile sa apara atat de repede!" - Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj.

"Nu are nevoie Rapid de un loc de Champions League castigat la masa verde, pentru ca nu este in spiritul nostru! Dar sunt curios sa vad daca decizia va ramane definitiva asa cum s-a intamplat si in dosarul Bricheta. Abia astept sa vad!" - George Copos, actionar Rapid.

"Sa fie Steaua scoasa din cupele europene? Mergem cam departe. Vom face cu siguranta apel" - Adrian Ilie, manager Steaua.

"Chiar daca va fi anulata, este o pata neagra pe imaginea Stelei. Jucatorii nu au nicio vina pentru ce se petrece in jurl echipei" - Emeric Jenei, antrenor.