Antrenorul portughez Jose Peseiro a fost numit oficial ca antrenor al Rapidului, acesta semnand o intelegere valabila pentru doua sezoane si cu optiune de prelungire pentru inca un an.

"Fanii trebuie sa considere ca jucatorii rapidisti sunt cei mai buni din Romania, ca antrenorul Rapidului este cel mai bun din Romania, ca proprietarii clubului sunt cei mai buni din Romania, asa cum pentru mine suporterii Rapidului sunt cei mai buni din Romania. Familia noastra este extrem de importanta si toti trebuie sa muncim cu inima pentru echipa. Am venit la Rapid pentru ca pot castiga", a declarat Jose Peseiro la numirea oficiala in postul de antrenor principal pe Valentin Stanescu.

Peseiro nu si-a stabilit inca niciun colaborator, urmand sa faca acest lucru in urmatoarea perioada de timp.

In varsta de 48 de ani, Jose Peseiro a mai antrenat de-a lungul carierei pe Nacional Madeira, Sporting Lisabona, Al-Hilal si Panathinaikos Atena, iar in sezonul 2003-2004 a fost antrenor secund la Real Madrid in mandatul lui Carlos Queiroz.

Tehnicianul lusitan a mai antrenat in Romania saptamana trecuta, acesta pregatind echipa lui Figo care a evoluat la Seara Campionilor.