Aproximativ 12.000 de suporteri si-au achizitionat bilet pentru a putea urmari antrenamentul Portugaliei, de la Neuchatel, nationala pregatita de brazilianul Felipe Scolari fiind una dintre cele mai iubite echipe de la turneul final.

Tichetele au costat 15 dolari initial, la antrenamentul cu public care este programat marti seara, dar au ajuns si la preturi de patru ori mai mari la speculantii dornici de imbogatire.

"Vor fi 12.000 de oameni care vor urmari sedinţa de pregatire, acest lucru fiind deja confirmat", a precizat purtatorul de cuvant al echipei lusitane, Antonio Florencio.

De altfel, jucatorii portughezi au fost asteptati la sosirea in Elvetia de aproximativ 10.000 de fani care i-au insotit pe fotbalisti pana la hotelul unde sunt cazati.

Federatia lusitana de fotbal a precizat ca a pus in vanzare bilete la antrenamentele lui Ronaldo si compania pentru a mai acoperi din costurile participarii la EURO 2008.

Cel de-al doilea antrenament la care se vor vinde tichete este programat duminica.

Portugalia evolueaza in Grupa A, alaturi de Turcia (o va intalni pe 7 iunie), Cehia (pe 11 iunie), si Elvetia (pe 15 iunie).