E adevarat: dupa aproape o luna de negocieri, Boloni n-a semnat inca un contract cu Rapid.

Oricine a urmarit ziarele si site-urile de stiri in aceasta perioada poate fi tentat sa afirme ca Rapid a discutat cu un tip neserios care manifesta mofturi specifice unei regine rugate sa coboare din caleasca intr-o balta de noroi.

Totusi, dincolo de posibilitatea ca Boloni sa tina Rapidul ca ultima varianta pentru cazul in care nimeni altcineva din vestul Europei sau de pe meleaguri arabe nu-i face o oferta mai buna, merita discutata si comunicarea din jurul acestor tratative.

In primul rand, fanii Rapidului si microbistii interesati de ceea ce se intampla cu banca tehnica a giulestenilor au aflat si afla informatii despre desfasurarea negocierilor cu Boloni doar din declaratiile oficialilor giulesteni.

Aproape toata conducerea executiva a Rapidului a afirmat pana acum ca Boloni vine, ca Boloni da maine-poimaine un raspuns, ca Boloni are termen pana luni la ora cutare, ca Boloni e nemultumit de tara noastra, ca Boloni ar putea dori multe bilete de avion, ca Boloni s-ar fi speriat cand a vazut o oferta atat de buna, ca Boloni…

De asemenea, merita amintit si faptul ca noul actionar giulestean, Fahti Taher a fost cel mai vocal personaj al acestor tratative. El a dezvaluit inca din momentul in care Boloni se mai afla sub contract cu Al Jazeera ca in Giulesti acesta va castiga 3.000.000 euro si tot el a fost anuntatorul repetat al celor mai iminente termene de semnare ale contractului.

In tot acest timp insa, aproape nimic dinspre Boloni. Doar simple cereri de-a fi lasat in pace pentru a se bucura de vacanta si de compania familiei, doar “no comment”-uri, doar propozitii scurte cu informatii criptate de-o maniera care incurca orice public obisnuit cu galagie in jurul unui eveniment de acest gen.

Astfel, daca nu va semna azi-maine cu Rapid, legata de Boloni va ramane povestea cu lipsa de seriozitate. Si din pacate, e putin probabil ca Boloni sa-si schimbe brusc stilul si sa lamureasca vreodata cum au decurs lucrurile de fapt.