Conducerea clubului Poli Timisoara a inchis negocierile cu fundasul Ionut Rada, renuntand la transferul sau de la Steaua, in schimb a anuntat achizitionarea a trei jucatori din campionatul Portugaliei, care au semnat deja contracte pe cinci ani de zile.

Portarul Pedro Manuel Taborda, portughez, 30 de ani, vine de la Naval, unde evolueaza din 2004, si a mai trecut in cariera pe la FC Porto si Vizela.

Filipe Da Costa, portughez, 23 de ani, este mijlocas si a mai jucat in Anglia, la Leeds United, in Italia, la Reggiana, si in Grecia, la Ionikos si Larissa. Si-a inceput cariera la echipa secunda a Benficai Lisabona.

Sarbul Sreten Sretenovic este fundas central, are 1,92m si 23 de ani si vine de la Benfica Lisabona, unde a evoluat insa extrem de rar, fiind imprumutat in ultima perioada la echipa poloneza Zaglebie Lubin.

Alaturi de ei, in zilele urmatoare, la Timisoara va sosi un mijlocas ofensiv de creatie, conducerea banateana anuntand ca este in negocieri cu un jucator argentinian care face parte din nationala de tineret a tarii sale.