Comisia de Disciplina a FRF a stabilit ca memoriul depus de Pandurii Targu Jiu, care acuza ca la meciul cu FC Vaslui moldovenii au folosit prea multi jucatori extracomunitari, a fost inaintat peste termenul prevazut de regulamente, respingand astfel dosarul gorjenilor.

Clubul Pandurii va depune un memoriu la Comisia de Apel, cerand si o sesizare oficiala din partea FRF sau LPF, lipsa acesteia fiind un alt motiv pentru care Comisia de Disciplina nu a judecat cazul.

In etapa a 32-a din Liga I, pe 26 aprilie, in partida dintre FC Vaslui si Pandurii, incheiata cu 1-0 pentru gazde, moldovenii au folosit timp de mai multe minute, sase jucatori extracomunitari, incalcand astfel prevederile regulamentului care spune ca doar cinci jucatori din afara Uniunii Europene pot fi prezenti in teren la un moment dat. Jucatorii extracomunitari folositi de FC Vaslui in acest joc sunt Denis Zmeu din Republica Moldova, Milorad Bukvici, Marko Ljubinkovici, Petar Jovanovici din Serbia, Ousmane N'Doye din Senegal si Mike Temwanjera din Zimbawe.