Manchester United si Real Madrid poarta, de cateva zile, o adevarata lupta mediatica in jurul unui eventual transfer al portughezului Cristiano Ronaldo pe Santiago Bernabeu, englezii amenintandu-i pe iberici chiar cu FIFA in cazul in care nu-l vor lasa in pace pe numarul 7 de pe Old Trafford.

"Manchester United a luat act cu indignare de comentariile atribuite clubului Real Madrid privind presupusa dorinta de a-l aduce pe Cristiano Ronaldo. Faptele sunt clare: jucatorul are un contract pe termen lung cu Manchester United. Nu este de vanzare", a instiintat Manchester United intr-un comunicat de presa.

Galacticii au dus o campanie agresiva in presa spaniola pentru Ronaldo, despre care au spus ca ar avea clauza de reziliere, lucru infirmat de englezi, pe care o vor plati pentru a-si asigura serviciile favoritului la castigarea Balonului de Aur 2008.

Realul a facut o multime de oferte in ultimele zile pentru portughez (au ajuns chiar sa-i ofere la schimb pe Robinho si pe Sergio Ramos plus o suma de bani), actiuni care, dupa spusele lui Alex Ferguson, dauneaza moralului fotbalistului Cristiano Ronaldo.

"Clubul nu va avea alta solutie decat sa informeze FIFA daca Real Madrid continua sa se comporte intr-o maniera total inacceptabila", au conchis oficialii de la United.