Bafetimbi Gomis, pustiul lui St. Etienne, a debutat cu o dubla in nationala Frantei, marcand ambele goluri ale victoriei cu Ecuador, primul amical din seria de trei meciuri de pregatire ale "cocosilor" inainte de EURO. Dupa o prima repriza stearsa, Domenech a facut patru modificari la pauza, intre care si intrarea lui Gomis in locul lui Cisse, si al treilea marcator in sezonul recent incheiat din Franta, a adus victoria, depunandu-si candidatura pentru un loc intre cei 23 pentru EURO.

Cu Anelka aflat in primul 11, Franta a debutat in tromba in meciul de la Grenoble, si Lassana Diarra a ratat prima ocazie de gol in minutul 6. Usor, sud-americanii au echilibrat meciul si au ratat ocazia primei reprize. In minutul 39, Tenorio l-a driblat pe portarul Sebastien Frey, dar veteranul Lilian Thuram a salvat de pe linia portii.

Modificarile de la pauza au resuscitat Franta, si in minutul 60, Gomis a marcat primul gol la nationala cu un sut minunat aproape de vinclu.

In minutul 86, atacantul lui St. Etienne a reusit dubla, dupa o pasa a lui Anelka aducand o victorie logica pentru francezi, iar miercuri va afla daca aceste goluri sunt suficiente pentru a intra in lotul de 23.