In asteptarea ofertelor de milioane de euro pe care Gigi Becali le spera din partea cluburilor mari din Europa pentru Dorin Goian, formatia elena Asteras Tripolis este singura care se arata intresata de serviciile aparatorului echipei nationale. Lucrurile stau mult mai bine pentru Radoi, cel care se afla in vizorul castigatoarei Cupei UEFA Zenit Sankt Petersburg.

"Asteras Tripolis cauta intariri pentru linia defensiva in vederea noului sezon. Pe lista posibilelor achiziţii, care sunt analizate cu atentie, se afla si fundasul Dorin Goian de la Steaua Bucuresti, care va fi in lotul pentru Euro 2008. Decizia finala in privinta achizitionarii jucatorilor de care este nevoie pe linia de fund va fi luata, desigur, de antrenorul Carlos Carvalhal, in colaborare cu conducerea", a precizat agentia greaca Sportnet, citata de Mediafax.

Goian este, alaturi de Nicolae Dica, unul dintre jucatorii de care Steaua, prin vocea patronului Gigi Becali, a precizat ca intentioneaza sa se desparta in aceasta vara. Va fi interesant de vazut daca fundasul din Ghencea va accepta, indiferent de cat de tentanta ar fi oferta financiara, sa renunte la o eventuala evolutie in Champions League pentru o echipa de la mijlocul clasamentului din Grecia.

Un alt jucator care atrage atentia este capitanul Mirel Radoi, Spartak Moscova si Zenit Sankt Petersburg interesandu-se, conform cotidianului rus Sport, de fotbalistul vicecampioanei Romaniei.