Ziarul german Der Tagesspiegel sustine intr-unul din materialele sale ca patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca daca nu va castiga alegerile prezidentiale programate anul viitor ar putea sa se intoarca la oile sale care l-au crescut si care l-au facut puternic, sustine NewsIn.

"Crescatorilor de oi le mergea bine. Securitatea a vazut ca lucrau din greu si n-a avut nimic impotriva sa se imbogateasca. Oamenii Securitatii controlau doar totul si stiau totul", precizeaza Becali referindu-se la averea pe care a reusit tatal sau sa o dobandeasca pe vremea comunismului.

Alegerile prezidentiale din anul 2009 i-ar putea schimba viata lui Becali, cel care intentioneaza sa se intoarca la oierit daca nu va reusi sa iasa presedinte al tarii: "Daca nu voi avea succes in politica, poate ca fac din oi un hobby. Si acum am cateva. 30 de oi. Din cand in cand merg la ele si le privesc. Imi place. Sunt la mine in curte, acolo unde locuiesc. Asa ca ar putea redeveni un hobby, poate voi petrece doua-trei ore pe zi si ma voi ocupa de ele. Imi plac oile. Ele m-au crescut si ele m-au facut puternic", declara Gigi Becali.

Justificand de ce a ales sa investeasca in formatia din Bulevardul Ghcencea, latifundiarul din Pipera precizeaza ca a cumparat Steaua numai din dorinta de a fi cunoscut si pentru ca este un simbol al Romaniei.

In finalul materialului, boss-ul ros-albastrilor spune ca alegatorii din Romania ar trebui sa-l voteze pentru ca Dumnezeu i-a dat cea mai grea cruce de purtat, politica: "Nu exista in toata Europa vreun lider care sa respecte morala crestina. Nimeni nu face politica pe placul lui Dumnezeu care ne-a creat", a conchis Becali.